Zoeken naar ik sta voor veel open

Uw zoekactie voor ik sta voor veel open leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Aaron 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Wie kan zondagmorgen ontvangen om 10.30
Ik ben nog volledig nieuw bij mannen . Wie wil mij eens lekker verwennen . Sta voor veel open zou graag eens lekker willen pijpen en jij mij lekker willen hard verwennen . Ik kan vanaf 10.30. Tot 12u . Wie doe mij een lekker voorstel . Zwevegem, deerlijk , Waregem. Geen voorstel en vanwaar je ben krijgen jullie ook geen antwoord terug . Teveel fakers hier waar je toch nooit een deftig antwoord van krijgt  
gisteren
Koen 60 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie ontvangt straks geile man
Ben verzorgde man intiem geschoren 16cm Sta voor veel open discreet  
gisteren
Koen 36 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Safe Gangbang
In het dagelijks leven een hetero met een vaste relatie, deftige job,... Ik heb echter al lang de fantasie om door een aantal mannen in gangbang stijl gebruikt te worden. Sta voor veel open zonder de gekende extremen maar heel belangrijk zijn wel safe sex en discretie. Kan je je hier in vinden? Stuur een berichtje, ik antwoord iedereen :)  
gisteren
Pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen de 25 en 40 jaar
Hou je ervan om eens rustig gepijpt te worden, dan wil ik dit voor je doen. Of heb je nog een andere fantasie, dan wil ik je daar graag mee helpen. Sta voor veel open. Ben je nog ontdekkend in de bi-wereld, geen probleem, niks moet. Ook een snelle date is mogelijk.  
gisteren
Gewillige 58 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wilt er mijn klein pikje zien?
Ik laat gewillig mijn broekje voor je zakken, zodat je mijn klein pikje kan bewonderen. Je mag het ook betasten, sta voor veel open, niks moet.  
bi54 54 jaar Vlaams-Brabant - Herne
gezocht : rustig iemand om samen te genieten van ...
ik zoek langs deze weg een oudere rustige man of koppel 60+ om samen van mekaar te genieten met wederzijds respect. Liefst iemand uit de omgeving die vrij en discreet kan ontvangen. Ikzelf bi,54,180,99 16/4 en safe (en wil dit ook zo houden, dus liefst ben je van dezelfde mening). Ik heb niet echt veel ervaring maar sta voor veel open.  

gezocht : rustig iemand om samen te genieten van ...
grote paal 56 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
grote kale paal zoekt
ben 55 174 75 19/4, welke top/versa wil spelen in de sauna oasis op de middag tijdens de week, jij bent +55 en intiem kaal, ik onbehaard, ik zit in de jaccouzi, kom naast me zitten, streel mijn grote lul en ballen, doe hetzelfde bij jou, sta voor veel open  
Young 29 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Sportieve jonge kerel
Sportieve jonge kerel van 29, zoekt een oudere man om lekker mee te genieten. Ik zoek liefst safe. Sta voor veel open, en verplaats mij in west- en oost vl. ikzelf ben sportief, stevig gebouwd en zoek iemand ouder dan +45. Stuur een foto met je wensen door, foto met pik zou leuk zijn :)  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 60 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Player 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Omgeving Zele Dendermonde-Buggenhout-Lebbeke
Ik ga gewillig voor jou uit de kleren. Laat alles zien wat je wilt zien. Laat me betasten wat je wilt, neem verschillende posities aan door jou gekozen. Sta voor veel open.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10