Zoeken naar ( jonge ) man

Uw zoekactie voor ( jonge ) man leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ik jl 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
mond/kont volspuiten
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale om straks mijn mond/kont vol te spuiten . ben straks omstreeks 17u30 met motorhome in buurt van Zolder en kan verplaatsen naar parking diepenbeek of bilzen. ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

mond/kont volspuiten
Judge 30 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Jonge man (30) zoekt intieme scheerbeurt en tantra massage
Ik (30m, 1m73, 60k, 16cm) zoek een intieme scheerbeurt enerzijds en een langdurige intieme stimulatie van penis en mogelijks ook anale stimulatie. Handen, mond, vingers en speeltjes bij mij zijn ok, ik wordt niet geneukt. Vertel me wat jij graag doet of welk idee jij hebt. Ik verwacht mensen die controle hebben over hunzelf tijdens het spelen!  
Stefan 22 jaar Antwerpen - Essen
Zoek cardate voor eerste X
Hey ik ben een jonge man van 23jaar 183/90 en ben op zoek naar een cardate of een ander idee? Zou graag eens gebruikt worden x en je pijpen x  
Dani 24 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
1 keer met jonge man.
Hallo iederen. Ben op zoek naar 1 keer met jonge man in regio moorslede,izegem,hooglede,torhout. Graag knape man van 18 jaar-35 jaar. Zelf ben 24 jarige,1m83,20cm,80kg,blank,zwarte haar,onbehaard lichaam. Hopelijk tot snel .  
Bob 23 jaar Limburg - Diepenbeek
Pijp date gezocht
Hey allemaal Zelf een jonge man van 23 die een pijp date zoekt....zelf blijf ik volledig passief. Dit liefst outdoor in een bos. Regio Diepenbeek Wie kan me hierbij helpen?  
Geile date 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Geile date overdag
Is hier een jonge man ,twink, student die overdag kan ontvangen voor een leuke geile date waar veel kan . Regio Leuven, Aarschot,Tienen. Reageer met stats en foto en wat je graag wil doen. Mijn stats zijn 45 ,1,86,89. Normaal gebouwd hygiënisch en discreet  
ano 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek date met jonge man (of max 40j) bij jou of bij mij thuis (geen cardate of ourdoordate)
zoek een pijp- en/of rukdate met jonge gast (jij bij voorkeur tussen 18 jaar en 35j, max 40 jaar. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. of eventueel meer als je jonger bent: ik ben bi top. jij slank of normaal gebouwd. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen tss Leuven en Brussel. Geen cardate of outdoordate. Ik ben 44J, 16cm, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. nu tot 19h of een van de volgende dagen in de namiddag of 's avonds. stuur stats, en of je kan verplaatsen of wil ontvangen. ouder dan 40 jaar: sorry, geen interesse. chubby: sorry geen interesse. fotojagers: gelieve u te onthouden (ik stuur geen dickpics dus er naar vragen heeft geen zin)  
first time 42 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Welke jonge slanke man helpt mij nu met de eerste keer?
Good evening ;-) Ik zoek een slanke jonge man van max 30 die er voor open staat om een discrete eerste soft ervaring te delen. Ik 42, slank en sportief gebouwd, 1m75 en hygiënisch. Een eerste keer graag zonder teveel gepraat, binnen komen, niet teveel licht en aftasten en aansturen. Wie ooh wie? Graag duidelijke voorstelling aub met foto als je een antwoord wil om snel te kunnen afstemmen.  
Toon 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Connectie gezocht
Ik ben een gebonden jonge man die vooral op zoek is naar een goede connectie met een gelijkgestemde. Ik ben bi-curious maar zou vooral iemand willen vinden om diepgaande en oprechte online gesprekken mee te voeren over onze relaties, wensen, fantasieën... maar ook over meer alledaagse zaken. Vooral een goede connectie dus, maar als die er is sta ik ook open om af te spreken voor meer. Ik zoek iemand verzorgd met wat niveau rond mijn leeftijd die ook op in de eerste plaats op zoek is naar een hechte online vriend, maar in de tweede plaats ook openstaat voor wat meer.  
Pedro 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rustig wat plezier maken
Hey! Is er een fijn persoon tussen de 20-30 uit Antwerpen die eens zou willen langskomen om samen wat vanalles uit te proberen. Leuk zou zijn als je misschien ook switch bent. Nieuwe studenten die vanavond toekomen in Antwerpen ook zeker welkom als je alleen op je kotje zit. Ik kan deze avond, je met plezier ontvangen. Veiligheid, respect en hygiëne boven op. Ik ben een standaard jonge man van de lage landen. Met hhaar tot op schouderlengte, en een baardje. Stuur een kleine beschrijving van jezelf, en wie weet zien we elkaar zo meteen.  

Rustig wat plezier maken
  1   2   3   4   5